Het Aanbod

Wekker

Wakker worden met Ellie

Wanneer je als ondernemer merkt dat je teveel bezig bent met de dagelijkse beslommeringen, dan is het tijd om de medewerkers meer zelfstandig te maken. Dit kan alleen wanneer mensen weten waar hun taak begint en hun bevoegdheid eindigt. Daarnaast vinden medewerkers het vaak spannend om besluiten te nemen die invloed hebben op de onderneming. 

'Wakker worden met Ellie' is een empowerment traject. Dit houdt in dat de structuur en de cultuur van de organisatie zo worden ingericht dat jij als ondernemer weer echt kan ondernemen. 

Communicatie is hierin een essentiële factor.

Losse modules

Soms is het een stap te ver om direct een heel traject samen aan te gaan. Dit betekent niet dat je niet alvast kunt beginnen. Daarom bied ik ook losse modules aan. Zo kun je in je eigen tempo de stappen maken die op dat moment van toepassing zijn. 

De modules zijn: 

  • Teambuilding

  • Presenteren met Impact

  • Vergaderen met Verve

  • Time Manegement & Planning

  • Feedback geven en ontvangen

  • Klantgericht Werken

  • De Wederzijdse Gesprekkencyclus

  • Persoonlijk Leiderschap

Foto%2520losse%2520modules_edited_edited
Rode bus

Communicatie Strippenkaart

Vakinhoudelijke kennis in je bedrijf, daar ontbreekt het niet aan. Doelgerichte communicatie is echter een vak apart. 

Geen trek in een traject of training? Wel zin in iets wat voor iedereen toegankelijk is? Neem een communicatie-strippenkaart en laat je managers, medewerkers hier naar gelang de behoefte gebruik van maken.

Hoe het werkt? Er doet zich een communicatie-vraag voor. Medewerkers leggen deze voor aan een expert. Dit geeft instant voldoening. Samen wordt gekeken hoe dit aan te pakken en op te lossen. Heel drempelloos en enorm tijdbesparend. Eventuele misverstanden worden meteen opgeruimd. Winst op alle fronten.

Spreker en Dagvoorzitter

Ik heb door de jaren heen een ruime ervaring opgebouwd als spreker en dagvoorzitter. De rol vul ik op geheel eigenwijze wijze in. Voor mij staan hierin de waarden lol, leerzaam en luchtig centraal. Daardoor verbind ik het professionele met het persoonlijke. Op dit moment ben ik in te huren met de volgende one-woman shows:

Uw zon schijnt toch ook de hele dag?!

Op een humorvolle manier worden oude gewoonten aan het licht gebracht. Je gaat naar huis met concrete tools om direct mee aan de slag te gaan. 

Wakker worden met Ellie

Om je dromen waar te kunnen maken, moet je eerst wakker worden. Ik neem het publiek in 5 duidelijke stappen mee van de huidige naar de gewenste situatie. 

Heb je zelf al een leuk programma en zoek je nog een verbindende factor tijdens jouw event, dan neem ik het dagvoorzitterschap graag van je over.

Mijn klanten over het aanbod

 
Contact

+31 6 14 33 91 49

© 2020 VANBEEKCommunicatie.com