© 2019 VAN BEEK Communicatie

+31 6 14 33 91 49

HAAL MEER UIT UW PRESENTATIE

Bent u ondernemer of manager en voelt uw presentatie als een berg die u maar niet opkomt?

#  Bent u al enkele jaren ondernemer of manager? 

#  En behaalt u uw jaarlijks gestelde doelen niet (meer)?

#  Heeft u al van alles geprobeerd en is het enthousiasme er wat uit, ook bij uzelf?

Heeft u er weleens over nagedacht dat dit aan uw presentatie kan liggen? Uw persoonlijke uitstraling? De woorden die u gebruikt? Uw mimiek? Uw (gr)attitude?

 

Gisterochtend deelde ik het terras met veel mensen. Het was een prachtige zonnige ochtend en gelukkig was ik niet de enige die samen met mijn loopmaatje nog even uitblies onder het genot van een heerlijk kopje koffie geflankeerd door een glas helder water.

 

In de verte viel mij een man op. Hij keek ook regelmatig naar mij. Echter verdiept in het gesprek met mijn loopmaatje was ik hem alweer vergeten totdat hij zich meldde tezamen met - naar snel bleek - zijn vrouw en zoon. Hij groette me vriendelijk. Gelukkig herkende ik hem nu wel meteen. Hij was mijn cursist van enkele jaren geleden. Hij stak meteen van wal: “Wat was de training geweldig geweest. Wat had hij er veel aan gehad. En wat was de sfeer in de groep super”. Hij smile-de van oor tot oor. Zo ook zijn vrouw en zoon. We babbelden nog wat in de breedte en ze verlieten al zwaaiend het terras. 

 

Verwarmd (en niet alleen van de zon), verblijd en enigszins verbluft mijmerde ik die middag nog na over deze ontmoeting:

·     De training dateerde van 2012 en lag alweer 5 jaar achter ons;

·     De man sprak met zoveel enthousiasme en overtuigingskracht over de training: het was niet nodig op inhoud door te vragen: zijn uitstraling sprak boekdelen;

·     Ook zijn vrouw en zoon straalden: zij waren de stille getuigen van de vruchten.

 

@ Wilt u ook meer impact?

@ Wilt u ook een blijvend resultaat van uw presentatie ervaren?

@ Wilt u ook met minder inspanning een groter resultaat bereiken? 

 

Mail of bel me even en we maken een geheel vrijblijvende telefoonafspraak om uw leerwensen en –doelen in kaart te brengen. Schroom niet! Alleen het telefoongesprek levert u al op.

 

VAN BEEK Communicatie

+31 6 14 33 91 49