VAN BEEK Communicatie.com

Ellie van Beek
Trainer - Spreker - Coach 

VAN BEEK Communicatie is opgericht door Ellie van Beek: ervaren trainer, dagvoorzitter en coach. Ze is ruim 25 jaar zelfstandig ondernemer in het communicatievak en heeft een grote diversiteit aan organisaties en professionals geholpen een duurzame gedragsverandering te realiseren. 

 

Geboren en getogen op een Brabantse boerderij weet zij als geen ander wat ‘hands on’ en ‘met beide voeten op de grond’ betekent. Waar veel adviseurs en trainers het lastig vinden om voorbij de geijkte theorie te komen, verrast zij haar klanten met een concrete aanpak die direct vruchten afwerpt in de praktijk. 

 

“Trainingen leveren op dat moment, in de huidige situatie van de klant waarde op. Echter op een laag dieper gebeuren er ook dingen. Als je je bevestigd weet in je werk, geeft dit een enorme boost en kan dat weer leiden tot het doen van de dingen die je al zo lang wilde. Het is fantastisch om dat 15 jaar later alsnog van een voormalige klant te vernemen.”

 

Typisch aan VAN BEEK Communicatie zijn ook de authentieke creatieve benadering en de directe communicatie. 

 

“Het is niet altijd leuk om te horen, maar ik benoem de pijnpunten. Als je die maar laat doorsudderen en ze niet durft aan te pakken, heeft een training of coachingstraject geen zin.”

 

Dat wakker schudden gebeurt altijd wel op een passende wijze: soms met strenge- doch zachte hand, soms ludiek en met humor. Haar educatieve achtergrond komt duidelijk terug in deze aanpak: creativiteit en pedagogische inzichten zet ze in om de ‘lerende’ organisatie of professional te prikkelen en te stimuleren.

Met de one-woman-show ‘Uw zon schijnt toch ook de hele dag’ en het dagvoorzitterschap waarin zij ‘de wandelende microfoon’ introduceerde, zette ze de toon voor vele bedrijfsevenementen. Zo zorgt ze letterlijk en figuurlijk voor beweging niet alleen in organisaties, ook in haar vakgebied. 

 

Van ‘het geijkte pad bewandelen’ is geen sprake bij VAN BEEK Communicatie. In 2005 ging Ellie zelf met haar gezin op avontuur in de Gers van Frankrijk. Daar paste ze haar agrarische passie toe op een wijnboerderij van 15 hectare. 

 

Sinds enkele jaren is ze terug bij het communicatievak en deelt ze haar rijkdom aan inzichten en ervaringen als trainer, coach, adviseur en dagvoorzitter. Ze werkt daarbij samen met een pool aan ervaren trainers en andere vakspecialisten.

© 2020 VAN BEEK Communicatie.com

+31 6 14 33 91 49