top of page

Ik stel mij graag aan je voor

Ruim 30 jaar werk ik als zelfstandig ondernemer en heb een grote diversiteit aan organisaties en professionals geholpen zicht te krijgen op hun huidige gedrag en grip op het gewenste gedrag.
 

Waarom?
Het draagt bij aan het individuele doel en de bedrijfsdoelen. Het maakt het leven waardevoller.

 

Echter niets zo lastig dan jezelf nieuw gedrag eigen maken. Door de jaren heen heb ik beproefde technieken ontwikkeld en toegepast die nieuw gedrag doen beklijven. Aansluiten bij de belevingswereld van de ander. Interactief. Casuïstiek uit de praktijk van alledag. Het werkelijke verhaal boven tafel tillen. Individueel en in groepsverband. Het individu staat in mijn werk altijd centraal.
 

Geboren en getogen op een Brabantse boerderij weet ik als geen ander wat ‘met beide voeten op de grond’ betekent. Waar veel sprekers en trainers het lastig vinden om voorbij de geijkte theorie te komen, verras ik mijn klanten graag met een concrete aanpak die direct vruchten afwerpt in de praktijk.

De periode dat ik een Franse wijnboerderij had, heeft mijn blik op het leven en werken verruimd. Parijs was altijd al mijn tweede thuis.  

Vind maar eens iemand anders die boerenwijsheid combineert met het verfijnde van Le Paris.

Wil je weten waar mijn roots liggen en waar mijn drijfveren zijn ontstaan, neem dan even de tijd voor de onderstaande video. 

Foto ellie over mij.jpg
Contact
bottom of page